Iratkozz fel a hírlevelünkre

© 2023 by Little Belle Adventures. Proudly created with Wix.com

Adatkezelési elvek

Adatkezelési tájékoztató

Jelen dokumentum célja, hogy a Keep it Light Kiadó (Szebegyinszki Bt.) mint adatkezelő (a továbbiakban egységesen Adatkezelő) leírja az alkalmazott és működő, személyes adatnak minősülő adatokra vonatkozó adatvédelmi szabályokat, eljárásokat és védelmi intézkedéseket.

Az Adatkezelő jelen Adatkezelési tájékoztatóban leírt szabályokat, rendelkezéseket és kötelezettségeket saját magára jogilag kötelező érvényűnek tekinti és működése során alkalmazza, valamint kijelenti, hogy jelen dokumentumban leírt és alkalmazott adatvédelmi szabályok és eljárások megfelelnek a hatályos adatvédelmi nemzeti és Európai Uniós jogszabályoknak. Adatkezelő kijelenti továbbá, hogy fontosnak tekinti az információs önrendelkezés jogát, különös tekintettel a személyes adatokra és saját hatókörében minden elérhető szervezeti, működési, szabályozási és technológia intézkedést megtesz e jogok betartása és betartatása érdekében.

Adatkezelő adatai

Név: Szebegyinszki Bt.

Székhely: 1162, Budapest, Monoki u. 43

Cégjegyzékszám: 01 06 788094

Adószám: 24973027-1-42

Központi telefonszám: +36303048280

Központi e-mail: szebegyinszkibt@gmail.com

Képviselő: Szebegyinszki Szilvia

Adatkezelés a közösségi oldalakon

Az Érintettek köre azon természetes személyek összessége, akik az Adatkezelő közösségi oldalait vagy azon megjelenő tartalmakat önként követik, megosztják, kedvelik, értékelik.

Az ilyenkor kezelt személyes adatok a következőek:

név (azonosítás céljára)

e-mail (kapcsolattartás céljára)

művelet (pl. értékelés) (válaszadás céljára)

Az Adatkezelő az Érintettekkel a közösségi oldalon keresztül kizárólag akkor kommunikál, és így a kezelt adatok körének célja akkor válik lényegessé, ha az Érintett a közösségi oldalon keresztül keresi meg az Adatkezelőt.

A közösségi portálokon való jelenlét és az azzal kapcsolatos adatkezelés célja a weboldalon található tartalmak közösségi oldalon történő megosztása, publikálása, tehát az Adatkezelő marketingje. Az Érintett a közösségi oldal feltételei alapján önként járul hozzá az adatkezeléshez, így például az Adatkezelő tartalmainak követésével, kedvelésével. Az Érintett az Adatkezelőt szövegesen és számszerűen értékelheti, ha ezt a közösségi oldal lehetővé teszi.

Az Adatkezelő közösségi oldalán képeket/ videófelvételeket is közzétesz a különböző eseményekről, az Adatkezelő szolgáltatásairól, egyebekről. Amennyiben nem tömegfelvételről vagy közéleti szereplésről készült felvételekről van szó (Ptk. 2:48 §), az Adatkezelő mindig kikéri az Érintett hozzájárulását a képek közzététele előtt.

Adatkezelés időtartama: az Érintett kérésére törlésig. Az adatkezelés módja: elektronikusan, automatizáltan.

Az Adatkezelő felhívja a figyelmet arra, hogy az adott közösségi oldalt üzemeltető szervezet, mint Adatkezelő végezhet profilalkotást vagy más automatizált adatkezelést, de ebben az esetben az adatkezelő a közösségi oldalt üzemeltető szervezet lesz. Az Érintett az adott közösségi oldal adatkezeléséről tájékoztatást az adott közösségi oldalon kaphat.

Hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés

Az ilyenkor kezelt személyes adatok a következőek:

név (azonosítás céljából)

e-mail (a hírlevél kiküldése céljából)

 

A hírlevélre történő feliratkozás önkéntes hozzájáruláson alapul. Az Érintettek köre minden természetes személy, aki az Adatkezelő híreiről, akcióiról, kedvezményeiről rendszeresen értesülni kíván, ezért személyes adatainak megadásával a hírlevél-szolgáltatásra feliratkozik.

A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelés célja az Érintett teljes körű általános vagy személyre szabott tájékoztatása az Adatkezelő legújabb akcióiról, eseményeiről, híreiről, értesítés szolgáltatások változásáról, elmaradásáról.

Hírlevél kiküldése kizárólag az Érintett előzetes hozzájárulásával történik.

Az Adatkezelő kizárólag addig kezeli az ebből a célból felvett személyes adatokat, amíg az Érintett le nem iratkozik a hírlevéllistáról vagy megerősítést nem ad. Az Érintett a hírlevélről bármikor leiratkozhat a keepitlightkil@gmail.com e-mail címre küldött lemondási kérelem útján.

Az Adatkezelő a hírlevéllistát évi rendszerességgel felülvizsgálja, és a hírlevélküldéshez 5 év után megerősítő hozzájárulást kér. Annak az érintettnek az adatait, aki nem ad megerősítő hozzájárulást a hírlevél küldéséhez a megerősítő levél kiküldését követő 15 napon belül, a 16. napon az adatkezelő törli az adatállományból, így pusztán azok adatit kezelik, akik valóban olvassák a hírlevelet.

Az Adatkezelő a kiküldött hírlevelek olvasottságáról, a hírlevelekben levő linkekre történő kattintások segítségével, anonim statisztikát vezet. Az adatkezelés módja elektronikusan, automatizáltan történik. Adatközlés harmadik fél számára, mint adatfeldolgozó számára nem történik. Automatizált döntéshozatal profilalkotás az adatkezelés kapcsán szintén nem történik.

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés

Az ilyenkor kezelt személyes adatok a következőek:

név (azonosítás céljára)

e-mail (kapcsolattartás céljára)

online azonosító

 

A személyes adatok kezelésének célja, hogy az Érintett maradéktalanul igénybe vehesse a honlapon nyújtott szolgáltatásokat; illetve ezekhez kapcsolódóan megvalósulhasson tájékoztatásnyújtás, kapcsolatfelvétel elektronikusan.

A honlapon lehetőség van kívánságlista létrehozására, a termékek értékelésére, azok különböző szociálismédiafelületeken való megosztására, valamint hozzászólás írására és kapcsolatfelvételre. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása.

A személyes adatok tárolásának időtartama: a regisztrációszolgáltatás aktív fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig). Az adatkezelés módja elektronikusan, automatizáltan történik. Adatközlés harmadik fél számára, mint adatfeldolgozó számára nem történik. Automatizált döntéshozatal profilalkotás az adatkezelés kapcsán szintén nem történik.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now